IRSAI OLIVÉR CLASSIC
Az Irsai Olivér magyar nemesítésű szőlőfajta. Borait finom muskotályos illat és lágy savak jellemzik. Friss üdítő jellege miatt társasági beszélgetések kiváló kísérője lehet.
Fogyasztása 8-10 °C-on ajánlott halételekhez és sovány húsokhoz.
OLASZRIZLING CLASSIC
Friss, citrusos Olaszrizling, vibráló savakkal, zöldalmás, mandulás jegyekkel, mely tökéletesen tükrözi a termőterület jellegzetességeit.
Fogyasszuk 8-10°C-ra hűtve nyári grillezések kísérőjeként, vagy könnyű salátákhoz.
SAUVIGNON BLANC CLASSIC
Igazi gyümölcsös szomjoltó ez a friss fehérbor, bodzás, egres csalános tónusokkal.
Fogyasszuk 8-10°C-ra hűtve, tengeri halételek, tejszínes tészták, könnyű saláták mellé