BORCSALÁDOK
DANUBIANA

KÉKFRANKOS-SYRAH
A pannon borvidékről származó száraz vörösborban megjelennek a piros és feketebogyós gyümölcsös ízek. Szeder, áfonya, cseresznye és ribizli.
Ízében finom fűszeresség és bársonyosan puha tanninok érezhetőek.
Jól illik az alábbi ételekhez: sült kacsamell, kemény sajtok és vadételek.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 16-18 °C
ROSÉ CUVEÉ
Ez az elegáns színű rosé bor üde és friss, piros bogyós gyümölcsök illatával és harmonikus savakkal rendelkezik.
Jól illik halakhoz, fehérhúsokhoz és salátákhoz.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10 °C
KIRÁLYLEÁNYKA
Ez a száraz Királyleányka üdítő és gyüölcsös, zöldalmás, barackosan virágos tónusokkal rendelkezik. Frissessége és minerális jegyei kellemes élményt nyújtanak.
Fogyasszuk tengeri ételek, vagy saláták mellé.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10 °C

OLASZRIZLNIG
Friss, citrusos Olaszrizling, vibráló savakkal, zöldalmás, mandulás jegyekkel, mely tökéletesen tükrözi a termőterület jellegzetességeit.
Fogyasszuk könnyű salátákhoz.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10°C
IRSAI OLIVÉR
Az Irsai Olivér magyar nemsítésű szőlőfajta, borait finom muskotályos illat és lágy savak jellemzik. Friss, üdítő jellege miatt társasági beszélgetések kiváló kísérője lehet.
Fogyasszuk halételekhez és sovány húsokhoz.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10°C-ra hűtve.
SAUVIGNON BLANC
Igazi gyümölcsös szomjoltó ez a friss fehérbor, bodzás, egres, csalános tónusokkal.
Fogyasszuk tengeri halételek, tejszínes tészták, könnyű saláták mellé.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10°C-ra hűtve.
ZÖLDVELTELINI
Igazi kuriózum a fűszeres fehérborok kedvelőinek körében ez a citrusos, zöldalmás, mandulás jegyekkel bíró zöldveltelini, lime-os lecsnegéssel.
Fogyasszuk spárgával, krémlevesekkel, tejszínes tésztákkal.
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 8-10°C-ra hűtve.